Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoce se rok od roku stávají více komerčními než duchovními svátky. To ale neplatí v rodině Jitky Čvančarové (46) a Petra Čadka. „Naše celá rodina žije poměrně střídmě, nikdy jsme nebyli materialisté a asi nikdy nebudeme. Nezáleží nám moc na hmotných statcích, obdarováváme se po celý rok a o svátcích to není nic megalomanského. Vždycky ten dárek musí mít hlavně myšlenku a nápad,” svěřila se nám během našeho posledního setkání Čvančarová.

Dokonce i její téměř pětiletá dcera Elena je nezvykle skromná. „Psala si Ježíškovi jen o jednu věc. Ptala jsem se jí, jestli to má opravdu promyšlené a ona mě ujistila, že ano. Na té jedné věci trvá několik měsíců,” uvedla herečka, která z pochopitelných důvodů nechtěla prozradit, co její dcera pod stromečkem objeví: „Je to milé, holčičí.”

Jitka vybírá všechny dárky s rozmyslem a to platí obzvlášť u jejího manžela. Jde jí hlavně o to, aby se dárkem trefila do jeho přání. Byli jsme u toho, když mu vybírala šperk z nové kolekce své kamarádky Pavlíny Němcové (52). „Má to pro mě velkou přidanou hodnotu. Našeho přátelství s Pavlínou si moc vážím a mám ji moc ráda,” uvedla Jitka Čvančarová, která nám ale nechtěla ukázat, jaký šperk z kolekce zasvěcené číslům pro manžela vybrala.

Reklama

Další články

Načítám