Hlavní obsah
Článek

V době, kdy její kariéra v modelingu vrcholila, se pro ni druhým domovem stala Paříž. V této zemi se Pavlína Němcová (52) následně také usadila a donedávna zde žila. K Londýnu má ale česká topmodelka také vřelý vztah. Před pár dny se tam vydala na prezentaci nadcházející kolekce pro jaro a léto známé značky a byla nadšená.

„Londýn je pro mě srdeční záležitostí, toto město plné anglické noblesy a pravých gentlemanů mám opravdu moc ráda. Vyhovuje mi anglický humor a jeho nadsázka,” svěřila se po návratu z britské metropole kráska.

My jsme získali exkluzivně několik snímků z pobytu Němcové ve městě nad Temží. Modelka, herečka a nově také designérka šperků se na oficiální večeři setkala s britskou tváří módního řetězce Oliverem Cheshirem, na prezentaci si měla šanci vyzkoušet některé kousky, které oblékne v české kampani, a vyrazila i do ulic za památkami a nákupy. „Je mi velikou ctí být tváří této anglické značky, která si mne jako ambasadorku pozvala na prezentaci jejich nové kolekce na jaro/léto 2016, ze které bude opravdu co vybírat,” uvedla Pavlína Němcová po návratu z Londýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám