Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) už podesáté zorganizovala předvánoční bazar obnošeného oblečení, kterým ji zásobují její kamarádky a také řada známých tváří a návrhářů. Své hadříky darovaly Andrea Verešová (43), Pavlína Němcová (52), Tamara Kotvalová (60), Simona Krainová (51) a řada dalších.

A Báře se letos podařil rekord. Pro hendikepované děti se vybralo neuvěřitelných 738 tisíc korun. "Bylo to nákupní šílenství, lidi se úplně pomátli. Vůbec jsem nic podobného nečekala. Fronta byla přes půlku Václaváku. Od dvanácti hodin už se začali štosovat, aby se k nám dostali jako první. A to jsme otvírali ve čtyři odpoledne. Jsem z toho pořád v šoku, ale totálně nadšená," řekla Super.cz Nesvadbová.

Bára padá únavou, a i když je nadšená z výsledku, je šťastná, že to má za sebou. "Jsem hrozně unavená. Měsíc sbírání, prosení, ježdění po kamarádech a klientech, vybírání a samotné finále. Nejdřív mám vždycky trému, že bude málo věcí, pak že nikdo nepřijde a pak mám rok klid. Nesmírně mě těší výsledek. Je to neuvěřitelná částka. Každá koruna půjde na rehabilitace hendikepovaných děti a lidí po mrtvici," dodala spisovatelka.

Reklama

Další články

Načítám