Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už oslavila čtyřicítku, ale pořád je o ni zájem. Krásná modelka Pavlína Němcová (52) by podle všeobecných měřítek jejího oboru už měla být v důchodu. Také si připravila zadní vrátka a totéž radí i dívkám, o jejichž osudu rozhodovala v rámci modelingové soutěže.

Pavlína je ambassadorkou Schwarkopf Elite Model Look už třetím rokem a soutěžícím by mohla být matkou. "Jsou i o osm let mladší než je můj syn Alain. Jsem ráda, že se v naší zemi stále rodí tak krásné dívky i kluci. Je tady dobrá líheň," smála se.

Co se stane s modelkou, když překročí určitý věk? Do důchodu se tohle povolání rozhodně dělat nedá. "Je to jako při vrcholovém sportu. Ta kariéra má strašně omezená období a je kupodivu, že ta naše éra holek, které jsme začínaly v 90. letech, ještě občas má nějaké skvělé zakázky," míní.

"Já jsem se přerodila v designérku šperků. Tomu věnuju většinu svého času. Ale teď mám i schůzku ohledně jedné skvělé nabídky na natáčení českého filmu, tak bych byla moc ráda, kdyby to vyšlo," doufá Němcová.

A co by poradila začínajícím kráskám ze soutěže? "Aby se modelingu na vrcholové úrovni věnovaly co nejprofesionálněji, byly disciplinované, stály nohama na zemi a tvrdě pracovaly, aby si vydělaly dost peněz na to, aby měly v pozdějším věku za co žít," uzavřela. .

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám