Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a dabér Zdeněk Mahdal slavil šedesátiny, a to si žádalo řádnou narozeninovou párty. Při té příležitosti se na nádraží v Řeporyjích, kde oslavenec žije v rodinném domku, sešlo kolem 150 hostů z řad známých tváří a Zdeňkových kamarádů.

Nechyběli mezi nimi například Richard Tesařík (78), Zdeněk Podhůrský (65), Ivan Vodochodský nebo bývalá moderátorka Pavlína Danková (60). Ta si stejně jako ostatní hosté nenechala ujít bohatý raut plný zabijačkových pochoutek.

„Já jsem tu ve dvojí roli. Jednak hlavně a především jako Zdeňkova kamarádka, a pak i coby skoro lékařský dozor, protože kdoví, co se na takové monstr párty může udát? Se svým zdravotnickým minimem bych případně mohla být nápomocna,“ prozradila moderátorka, která v současné době pracuje jako tisková mluvčí motolské nemocnice. Při té příležitosti zavtipkovala, že v nemocnici zamluvila pár postelí, kdyby se po bujarých oslavách někomu udělalo nevolno.

Na vlakovém nádraží se podávaly například jitrnice, klobásy, jelita a mnoho alko i nealko nápojů. Po hodování se početná narozeninová družina vypravila do motoráčku, který dostal příhodný název po oslavenci Mahy Expres, a rozjeli se do cílové stanice Sudoměř. Jubilant ještě před odjezdem neopomněl předat mladším ročníkům pár životních mouder.

„Ten pravý život začíná po šedesátce. Já mám tři dny po datu zrození a řeknu vám, že jsem se skoro nezastavil. Samozřejmě přiměřeně svému věku a pracovním povinnostem si dopřávám tu menších tu větších oslav, ale s mírou, protože doufám, že všechny krásné věci ještě nejsou za mnou, že něco fajnového zažiju a život rozhodně nevzdávám. A to přeju všem,“ hýří optimismem Zdeněk Mahdal.

Reklama

Další články

Načítám