Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímá vás, co nosí české krásky v kabelkách, které nosí na večírky? Nás tedy ano a proto jsme jich několik obešli na karlovarské párty, jejímž hlavním programem byla přehlídka modelů Beaty Rajské a vyhlašování výsledků tenisového turnaje.

Obsah svých maličkých luxusních taštiček nám vyskládaly herečka Nikol Moravcová (36) a bývalá hvězda Novy, nyní tisková mluvčí motolské nemocnice Pavlína Danková. (60)To, co má v kabelce, nám sice vyjmenovala modelka Hana Svobodová (35), ale rozepnout ji odmítla. "Mám tam děsný binec," tvrdila. Anebo možná něco tají?

Zvlášť zajímavé byly kabely modelek Martiny Dvořákové a Terezy Zimové, které na přehlídce předváděly. Ty neměly společenské taštičky, ale pořádné brašny. "Mám tam léky, boty, dvoje klíče a vlastně všechno, co by mohla kterákoli z holek potřebovat," prozradila Martina. "Já sebou vozím pro jistotu i svačinu," dodala Tereza.

Reklama

Další články

Načítám