Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím delší dobu se Pavla Vitázková (45) neobjevuje na obrazovce, tím méně ji lidé poznávají. Může za to její obarvení na tmavo. "Koukala jsem, kdo mne to objímá a líbá a říkala jsem si, že s Alicí Bendovou (50) se přece tak dobře neznáme," řekla Super.cz i Světlana Nálepková, která s Pavlou natáčela dlouhé měsíce seriál První krok. To ale byla Pavla ještě blondýnka a hrála pod dívčím jménem Ptáčková.

"Sice už jsem tehdy byla Vitázková, ale jako Ptáčková jsem hrála ve všech seriálech na Nově, i v Ordinaci a v Redakci," vysvětlila Super.cz Vitázková, které tmavá barva vlasů vyhovuje. "I když si připadám, že jsem nějak nenápadnější. Ale nevadí mi to," řekla herečka, která zatím kromě Prvního kroku, který se začne vysílat koncem února, ale točil se před třemi roky, novou filmovou ani televizní roli nedostala.

"Jsem spokojená v divadle v Brně. Zrovna jsme měli premiéru Cida, což je nádherná hra," rozplývala se. Užívá si aspoň manželova úspěchu, už podruhé byl nominován na prestižní divadelní Cenu Thálie. "Jednu, za Bergera v muzikálu Vlasy už má, doufám, že dostane i tuhle za Jekylla a Hydea," doufá Pavla.

S manželem si zatím pořídila pejska, už ale přemýšlí i o dítěti. "Jsem připravená, ale necháváme to na přírodě. Určitě to přijde v pravý čas," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám