Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Vitázková (45) prošla pořádnou proměnou. Z půvabné blondýnky je vášnivá brunetka. Herečka se novou kšticí poprvé pochlubila v luxusní restauraci U prince, kam vyrazila na večeři se svými kolegyněmi ze seriálu Cesty domů. Seriálové herečky společně před dvěma měsíci strávily dovolenou v Řecku a nyní si poprvé vyrazily na dámskou jízdu v Praze.

Jitka Smutná, Miluše Šplechtová, Kamila Špráchalová, Vendula Křížová, Iva Kubelková (46) a Pavla Vitázková měly na co vzpomínat. Šestice hereček probrala nejen dovolenou, ale také horké novinky. Všechny se těšily na fotky prvního vnoučka Jitky Smutné, který se začátkem srpna narodil a jmenuje se František. Kamila s Ivou pak vyprávěly o svých ratolestech a jejich prvních dnech ve školních lavicích.

Protože si dámy velmi rozumí, domluvily se již na další společnou zahraniční dovolenou. Termín si již poznačili v nových diářích, které jim věnovala Kamila Špráchalová. „Chtěla jsem holky něčím obdarovat a objevila jsem malé diářky, do kterých jsem poznačila datum příští společné dámské jízdy – dovolené. A, jak vidím, holky to potěšilo,“ dodala s úsměvem Špráchalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám