Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Vitázková (45) po porodu dcery Barunky zhubla takovým způsobem, že všechny, které potkala, a oni ji poznali, svým zjevem vystrašila. Obávali se o její zdraví. Pavla vysvětlila, že péče o dcerku ji zkrátka dala zabrat. Teď, když holčička povyrostla, už se všechno vrací do starých kolejí a ona svou účastí na různých akcích zase zdobí.

Bylo to tak i na představení nového seriálu režiséra Jiřího Stracha Labyrint, v němž si zahrála menší roli - manažerku politika, jehož rituální vraždou celá série začíná. A sympatická role to prý nebyla.

„Je fajn, že nejsem zaškatulkovaná jen pro určité postavy a mohu hrát rozmanité charaktery. Něco vám ale prozradím. Víte, že tahle role mi moc práce nedala? Být arogantní a nepříjemná jsem hravě zvládla. Ovšem na druhou stranu musím přiznat, že jsem to moc nehrála, protože já taková jsem. Temné postavy se mi líbí a lákají mě. Když jsem se viděla, řekla jsem si – tebe by žádný chlap, děvenko, nechtěl. A nedivila bych se mu. Doufám tedy, že tohle nebyla poslední taková role a těším se na další podobné postavy, ale samozřejmě, když přijdou, i na ty z opačného pólu,“ uvedla k roli Vitázková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám