Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z herečky Pavly Vitázkové (45) šel loni strach. Po narození dcery Barborky nevypadala jako šťastná a spokojená maminka, ale spíš jako oživlá mrtvola. Že vypadat jako kostra potažená kůží není nic pěkného, si uvědomila i ona a začala pracovat na tom, aby přibrala na těch správných místech.

I když fyzický pohyb v podstatě nesnáší a tvrdí, že si ho od svých šestnácti užila až až, pochopila, že bez trenéra to nepůjde. "Před pár lety jsem zkoušela trénovat v posilovně s trenérkou, ale místo toho, aby se mně postava zpevňovala, tak jsem přibrala 2 kila za měsíc a chodila jsem z tréninků úplně zničená a unavená. S mým novým trenérem Tomášem přistupujeme k tréninku úplně jinak. Potřebovala jsem přibrat nějaké to kilo, ale na správných místech a ve svalech. Takovou postavu jsem ještě za svůj život neměla," je teď spokojená Pavla.

"Tomáš je sice velmi důrazný, ale cvičíme především s váhou mého těla a výsledky se dostavily. Začala jsem chodit do brněnského fitka, kam pravidelně chodí i můj manžel Dušan, a dokonce je i jeho tváří. Při otevíračce nové funkční posilovny celou akci moderoval a zazpíval jeden ze svých hitů," doplnila Vitázková s tím, že její manžel právě dokončuje své první CD, hraje v Praze, Bratislavě a hlavně v Brně, kde je obsazován prakticky do všech hlavních rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám