Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Vitázková (45) se ještě donedávna mohla maximálně tak rozplývat nad kočárky kamarádek, devět měsíců už se ale sama pyšní titulem máma. Její Barunka roste jako z vody a hvězda Cest domů je z ní úplně na větvi.

S holčičkou a manželem, muzikálovým hercem Dušanem Vitázkem, žijí na vesnici kousek za Brnem. A i když hlavně Pavla má hodně závazků v hlavním městě, že by se do něj přestěhovala, to jako správná patriotka zásadně odmítá.

„Patříme sem a chceme tady vychovávat i Barborku, která byla vymodlená a totálně nám změnila život. Ze začátku se mnou cloumaly hormony, byla jsem permanentně nevyspalá, žila jsem v úplně jiném rytmu a světě, než na jaký jsem byla zvyklá. Byla to jízda. Teď už jsme ale sehrané. Je znát, že malá roste, tak se už i vyspím. A pomáhá i manžel nebo rodiče. Malá je samozřejmě středobodem našeho malého vesmíru,“ svěřila se Pavla, kterou diváci brzy uvidí v novém seriálu České televize Kancl.

Má čím dál tím méně času, a tak se snaží ulehčit si život. Naučila se třeba vše pro mimino nakupovat přes internet. „Jen je třeba vybrat nějaký důvěryhodný eshop. Ono mateřství ženu hodně naučí, je to taková krásná dřina,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám