Hlavní obsah
Článek

Téhle půvabné blondýnky jsme si všimli, už když manžel Báry Basikové (61) Petr Polák vystavil na svoje stránky první snímek z natáčení seriálu Cesty domů, do kterého v létě naskočil. Poznamenal, že bude hrát v příjemné společnosti. Proto nás zajímalo, co je tahle kráska zač.

Teď už to víme. Henrieta Hornáčková se narodila před třiceti lety na Slovensku, momentálně má angažmá v pražském Divadle ABC a vidět ji můžete i na několika dalších scénách. Kromě herectví se zabývá i tancem a taneční choreografií.

A v seriálu hned zapadne do jedné z rodin. Alois Švehlík totiž na konci první řady o jednu dceru přišel. Soňa, kterou hrála Pavla Vitázková (45), zemřela při autonehodě. Teď může poznávat dceru Lucii, o jejíž existenci neměl tušení. Její matkou je lékařka Blanka, nová primářka kardiochirurgie a Bernátova dávná láska, kterou si docent hned v prvním díle nové řady vezme.

Rudolf netušil, že Blanka, s níž kdysi prožil bouřlivý románek a která se v seriálu objevila v jedné z předchozích řad v pár dílech, vůbec má nějaké dítě. Navíc jeho. Kolečka do sebe zapadla a rodina, která kdysi dávno neměla šanci být pohromadě, je teď spolu.

Nová dcera své rodiče nezapře, není to žádná puťka a pracuje jako záchranářka. „Lucka je mi hodně sympatická, je to holka od rány. Musí být, když pracuje jako záchranářka. S ničím a s nikým se moc nemaže a na všechno má svůj názor. Nechá si poradit, ale jen když ona sama chce, jinak si moc nenechá do ničeho mluvit,“ říká o své seriálové postavě Henrieta Hornáčková.

Reklama

Další články

Načítám