Hlavní obsah
Článek

Když Pavla Vitázková (45) usedla společně se zpěvákem Petrem Kutheilem, hercem Braňem Polákem a producentem Davidem Radilem do porotcovské lavice talentové soutěže na festivalu zábavy In-Joy, bylo to nejspíš naposledy, co se objevila ve společnosti.

Známá herečka ze seriálů Redakce, Ordinace nebo Cesty domů je totiž v devátém měsíci těhotenství a rodit bude co nevidět. My jsme proto využili příležitosti a známou těhulku jsme vyzpovídali. Dozvěděli jsme se, že Pavla čeká holčičku a termín jejího porodu by měl proběhnout buď za tři týdny nebo přesně na Štědrý den.

Jméno pro dceru vybírala Pavla s manželem, muzikálovým hercem a držitelem Thálie Dušanem Vitázkem, velmi intenzivně. „Většinu jmen nám už přebrali kamarádi. Líbila se nám Anastázie - Stázka, ale to zní k příjmení Vitázková moc krkolomně," říká Pavla a jedním dechem vysvětluje, proč Stázku zavrhli: „Aby chudinka potom ve škole neměla problémy jako Vendelín Nademlejnský nejmladší z pohádky Ať žijí duchové!" Herečka nám prozradila, že nakonec zvítězilo jméno Barborka.

Po porodu Vitázková neplánuje být příliš dlouho doma s dítětem. Už 15. ledna začíná natáčet nový sitcom pro Českou televizi. Naštěstí se natáčí hlavně v Brně, a tak se mateřské povinnosti Pavle s prací podaří skloubit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám