Hlavní obsah
Článek

Už sedmnáct postav definitivně zmizelo ze seriálu Cesty domů. Ze světa sešly různými způsoby, ať už to byla autonehoda u Pavly Vitázkové (45), rakovina u Jitky Smutné nebo vražda ubodáním u Pavla Soukupa. Baví snad režiséra Jiřího Adamce (76) zabíjet oblíbené hrdiny?

"To samozřejmě ne. Ale pokud by měl být seriál limonáda, kde se jenom rozebírají vztahy kdo s kým anebo se šest dílů řeší, že paní ztratila na plovárně peněženku, ani by mě to nebavilo točit. V Cestách domů se odehrávají situace, které se vyskytují v normálním životě. Žádné dramatické dílo není o tom, co se stává běžně, ale co se může stát," řekl Super.cz Adamec.

Samotnému se mu po některých hercích stýská, ale je rád, že se po nich stýská i divákům. "Možná hodně lidí umřelo, ale je to lepší, než mlátit prázdnou slámu. Pokud by se divákům nestýskalo, tak jsme prohráli. Naše vítězství je, že želí toho, že někdo odchází. Tak to má být a chceme diváky naučit mít rádi nové postavy a slibujeme, že se budou potkávat dál se všemi, kromě těch, kteří umřeli," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám