Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) společně s kolegyněmi ze seriálu Cesty domů Kamilou Špráchalovou, Vendulkou Křížovou a Pavlou Vitázkovou (45), která seriál loni opustila, se vypravily na dámskou jízdu do Řecka. První informace a fotografie už Super.cz publikoval, nyní přinášíme snímky z výletu na lodi, které rozhodně stojí za to.

Jedním z nezapomenutelných zážitků se pro čtveřici kamarádek stala jistě plavba lodí podél břehů Olympské riviéry. I když se konala den po bujaré, do ranních hodin konané oslavy Vendulčiných kulatin, na palubu nastoupily všechny v dobré náladě. Chvilkami si sice přály pevnou půdu pod nohami, téměř tříhodinové nadnášení na vlnách nakonec ale vydržely ve zdraví a pohodě.

Vzrušení na palubě však nechybělo. Stačilo chvilkové kapitánovo okouzlení českými herečkami a loď byla plně v rukách Pavly Vitázkové. Za kormidlem jí to ohromně slušelo, děs v očích jejích kamarádek ale přehlédnout nešlo. Kamila s Vendulou byly připravené vzít nohy na ramena, přesněji Kamila Vendulu na ramena a odhodlané zpátky dokonce doplavat, a tak při malém zastavení trénovaly, zda by doplavaly nazpět do hotelu.

To Iva Kubelková zachovala chladnou hlavu modelky a než by prchala, vystavila svou dokonalou figuru slunci. Iva se podobala božské Afrodité vystupující z mořských vln. „Bylo to krásné. Olympská riviéra je nádherná. A ani nám na lodi nebylo špatně,“ smála se Pavla.

Příští rok ve stejnou dobu, kdy si tradiční řeckou dámskou jízdu herečky z Cest domů opět zopakují, snad budou stejně nadšené i z výstupu na bájný Olymp, který má pro ně jejich kamarádka a hostitelka Sotira Korecká Margaritopulu připraven.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám