Hlavní obsah
Článek

Sedmý sobotní večer se ve StarDance nevyřazovalo. Na parket se k pětici soutěžních párů přidali vozíčkáři, kteří s hvězdami StarDance předvedli parádní choreografie.

Během večera diváci přispívali na Centrum Paraple, které pomáhá právě vozíčkářům. Vybralo se nádherných 15 019 476 korun.

Ač se ve StarDance nevyřazovalo, hodnocení poroty se promítne v dalším již vyřazovacím kole StarDance, což jistě ocení herečka Pavla Tomicová (61) a její tanečník Marek Dědík (41). Ti společně s vozíčkářem Petrem Pokorným předvedli jednoznačně nejpovedenější choreografii.

Společně zatančili příběh o dvou kamarádech, z nichž jeden druhému pomáhal se získáním ženy jeho srdce. Tou byla právě Pavla Tomicová. Vystoupení nadchlo diváky v hledišti i u televizních obrazovek a porota vytáhla čtyři desítky.

Porotkyně Tatiana Drexler dokonce vystoupení ohodnotila jako nejlepší v historii benefičních kol StarDance. „Petr byl celou dobu absolutním středobodem dění, bylo to napínavé, rizikové, mělo to příběh, bylo to překrásné, ” ocenila Tatiana Drexler.

V rámci čísla se za pomoci Pavly Tomicové vozíčkář Petr dokonce postavil, což ocenil i pro tento večer pátý člen poroty a zakladatel Paraple Zdeněk Svěrák.

„Vy jste udělal to, co je snem každého vozíčkáře, totiž postavit se,” připomněl závěr vystoupení Svěrák. Vystoupení, které řadu diváků dojalo k slzám, si připomeňte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám