Hlavní obsah
Článek

Do tance jí tentokrát opravdu příliš nebylo. Pavla Tomicová (61) sice na parketu StarDance hýřila vtipem a snažila se podat co nejlepší výkon, mimo světla reflektorů se ale pořádně trápila. Oblíbená herečka totiž před sobotním slowfoxem onemocněla a nestíhala ani trénovat.

„V sobotu jsme tancovali jeden z nejtěžších tanců, a to slowfox, ale zvládli jsme to i přes menší pauzu v trénincích kvůli chřipce, která nás postihla! Děkujeme za úžasnou podporu a vaše hlasy. Teď už se těšíme na rumbu,“ svěřil se na sociální síti tanečník Marek Dědík (41), který je pro herečku velkou oporou.

I když se Pavla přes týden snažila onemocnění vyležet, příliš se jí to nevedlo. Měla horečky a dobře jí nebylo před přenosem ani během vysílání.

Odpolední generálku před diváky se dokonce rozhodla vynechat a raději odpočívala. Tomicová je ale profesionálka a na parketu na sobě nenechala nic znát.

Nejen, že zvládla odtančit slowfox, ale s nemocí se i naučila polku, kterou předvedla na konci přenosu, kde hýřila vtipem a dobrou náladou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám