Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Tomicová (61) sklidila ve třetí řadě StarDance obrovské ovace za jive. Povedenou choreografii pro ni připravil její tanečník Marek Dědík (41).

Porota dokonce vytasila i desítky, kterými jinak šetří. Každý trénink je ale pro Tomicovou hodně náročný. Přeci jen už to není žádná rozverná dvacítka, ale vitální dáma klepající na bránu šedesátnic.

Svou energií a nezdolným temperamentem by ale do kapsy strčila i mnohem mladší kolegyně. Teď se s Markem Dědíkem připravují na slowfox. A opět to není žádná procházka růžovou zahradou.

Dědík na sociální síti zveřejnil fotku z tréninku, na které bylo vidět, jak moc dostává Tomicová zabrat. Herečka si už musela nechat zatejpovat koleno, ale i tak se usmívala.

„V sobotu tančíme slowfox a je to docela záhul. Tak pomalý, táhlý tanec, až k neuvěření,“ nechal se slyšet Dědík. I pomalý a táhlý tanec v podání nespoutané Tomicové však jistě slibuje parádní podívanou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám