Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S taneční show StarDance se minulý týden musela rozloučit zpěvačka Monika Bagárová, již na parketu doprovázel Robin Ondráček. Dnes soutěž opustí další pár. Třetí večer je věnován první republice a na programu je tango a jive.

O přízeň poroty a diváků, kteří hlasováním mohou podpořit své oblíbence, usiluje devět dvojic. Ze slavných tváří jsou po vyřazení Bagárové v lehké převaze muži. Své taneční kreace předvede Richard Genzer (57) s Janou Zelenkovou, David Svoboda (39) s Veronikou Lálovou, Jiří Dvořák (57) s Lenkou Návorkovou, Dalibor Gondík (54) s Alicí Stodůlkovou a Adam Mišík (26) s Kateřinou Krakowkovou.

Ve hře je stále čtveřice slavných žen s jejími tanečními partnery. Zatančí si také Veronika Arichteva (37) s Michalem Necpálem, Daniela Šinkorová (51) s Michalem Padevětem, Pavla Tomicová (61) s Markem Dědíkem a Daniela Písařovicová (45) s Michalem Mládkem.

Pro jeden pár bude tento tanec poslední. V galerii se můžete podívat na to, jak je v kostymérně a maskérně vyparádili na další přímý přenos.

Reklama

Další články

Načítám