Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na České televizi se Pavla Tomicová (61) představí po boku Marka Dědíka ve společenském a na tanečním parketu, na Primě v rurálním prostředí tvoří pár s Martinem Zounarem (56).

O tom, že s Tomicovou je veselo, netřeba pochybovat. Dávno se o tom přesvědčil tanečník Dědík při zkouškách na StarDance a potvrzuje to i Zounar, kterého dal s Pavlou dohromady seriál Krejzovi, v němž ona hraje sestru na veterině, on jejího manžela myslivce. „Myslím, že spojení s Pavlou je úplně bombastické. Tihle dva jsou fantastická dvojka a jako pár fungujeme skvěle,“ pochvaluje si Martin.

Na účinkování s Tomicovou ho mrzí jen to, že prý víc hrají jako bratr se sestrou než jako manželé. „Jakože spolu nic před kamerou nemáme,“ povzdechl si. Tak až bude vyjednávat se scenáristy o zapojení své německé dogy Limpiny, již by do seriálu rád dostal, může zmínit i další připomínky ohledně linek, jimiž se scénář ubírá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám