Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Postránecký v sobotu slaví 75. narozeniny. I přesto, že bojuje se zákeřnou nemocí, a nedávno přiznal, že podstupuje chemoterapie, nadále natáčí seriál i hraje v divadle.

Den před narozeninami mu herci a štáb seriálu Krejzovi připravili překvapení, a to přímo na place. Na chvíli se tak zastavilo natáčení a na řadu přišel dort a přípitek.

Dort, který zdobil Václavův portrét, hrdě nesla Vanda Hybnerová (55), jež přála nejen za sebe, ale i za všechny ostatní herečky a herce.

„Panu Postráneckému přeji hlavně hodně zdraví,“ nechala se slyšet herečka, která ač měla dávno dotočeno, ráda na oslavu počkala, stejně tak i Jan Šťastný (58). K přáním dobrého zdraví se připojili i Martin Zounar (56) jako hajný Karel a Pavla Tomicová (61) coby sestřička Zdenička, která připojila i sladkou pusu.

Narozeninový dort sklidil takový úspěch, že se po něm jen zaprášilo. Možná i proto, že se sám herec ujal jeho porcování a servírování. Po hromadném přípitku se už ale zase stálo před kamerou a pokračovalo v natáčení. Postránecký (†75) byl milým dárkem a pozorností herců viditelně velmi potěšen.

Reklama

Další články

Načítám