Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Paulová (69) zřejmě našla recept na věčné mládí. Navzdory svému věku totiž vypadá naprosto úchvatně, snad lépe než před lety, a energie a stále dobrá nálada z ní přímo čiší.

Nejinak tomu bylo i při natáčení silvestrovského zábavného pořadu Do roka a do dna. Tím provázeli Jana Paulová a Pavel Zedníček (74) a bylo opravdu veselo. Ve vinném sklípku, kde se pořad natáčel, si všichni s chutí zatančili, zazpívali, povyprávěli si historky a vůbec se velmi dobře bavili.

Nejvíc si večer užila právě Jana. Ta se dokonce tak rozvášnila, že se posilnila šampaňským, stoupla si do hloučku přítomných mužů a všem předvedla, jak takový silvestrovský taneček vypadá. Pak si nasadila velký slaměný klobouk posetý květy a z plna hrdla a s rukama nad hlavou si zazpívala.

Mezi hosty, kteří Janě sekundovali, nechyběli například Martin Dejdar, Bára Štěpánová, Bohumil Klepl, Dana Morávková, Tomáš Matohona nebo Valérie Zawadská. Pořad odvysílá Česká televize před silvestrovskou půlnocí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám