Hlavní obsah
Článek

Mim Bolek Polívka (74) je novým provozovatelem divadla U22 v pražské Uhříněvsi. V tomto svatostánku pravidelně vystupuje Iveta Bartošová (†48), která to odtud má domů co by kamenem dohodil. Ani za nového provozovatele Polívky na ni nebude uvaleno embargo.

„Rádi zachováme tento prostor i místním. Nechceme zapomenout, že je to pro ně místo radostného setkávání,“ řekl Super.cz Bolek.

K rozhodnutí, že od uhřívněvské radnice převezme divadlo, došel Polívka úplnou náhodou. „Repertoár v divadle budeme volit tak, abychom se příliš nepodbízeli a dokázali pobavit. Rádi bychom  pro diváky objevovali představení, na které by nemuseli jezdit daleko od centra,“ slibuje mim. Jeho nabídka zní už teď lákavě. Těšit se můžeme na Elišku Balzerovou (74), Pavla Zedníčka (74), Janu Paulovou, Pavla Lišku, Simonu Stašovou, Jardu Duška, Vandu Hybnerovou a řadu dalších.

„Chceme tento prostor zpřístupnit také mladým a začínajícím umělcům. I když? Někteří mladí končí dřív, než začali,“ dodal s úsměvem Bolek Polívka, který teď bude častějii pendlovat mezi olšanskou adresou, brněnskou rezidencí a bytem v Praze – Průhonicích.

Reklama

Další články

Načítám