Hlavní obsah
Článek

Status, který manželka Pavla Trávníčka (73) postovala na sociální síti v den 6. výročí jejich svatby, vyvolal spoustu spekulací, zvláště poté, co se probíral vztah Moniky Trávníčkové s houslistou Jaroslavem Svěceným (63). Když jsme osobně potkali na finále soutěže Muž roku, kam dorazila opět se známým houslistou, museli jsme se zeptat, jak to tedy s jejím manželstvím vypadá.

„V manželství lidé poznávají závratné výšky, ale také nečekanou tvrdost pádů a jejich sny často leží v troskách. Manželé podstupují mnoho zkoušek a pýcha jim často napovídá, aby si místo lásky zvolili sebe. Tolerance, vzájemná důvěra a svoboda v manželství jsou pro mě nejdůležitější,“ napsala totiž mimo jiné Monika. Z toho by se dalo usuzovat cokoli, včetně možnosti rozvodu, jak některá média uvádějí.

"Opravdu se nerozvádíme. To bylo špatně pochopeno," ujistila Super.cz Monika v pátek večer. "Ten status jsem napsala naopak jako vyznání," vysvětlovala s tím, že sice na finále Muže roku přijela se Svěceným, ale další den, kdy se v Náchodě koná vyhlášení další soutěže Anděl mezi zdravotníky přijede i její manžel, který měl jinéracovní povinnosti.

Reklama

Další články

Načítám