Hlavní obsah
Článek

V domě Pavla Trávníčka (73) a jeho ženy Moniky o víkendu zasahovala policie. Dle slov herce na „udání“ manželky. Ta nyní celou situaci okomentovala a objasnila.

„Monika na nás zavolala policii. Dnes v noci policie prohledala můj dům na udání Fialkové - Trávníčkové!“ cituje Blesk slova populárního prince z pohádek.

Výjezd potvrdil policejní mluvčí Prahy-venkov, stejně tak Trávníčková, která Super.cz napsala své vyjádření, aby věc uvedla na pravou míru.

„Jen potvrzuji, že jsem policii volala z toho důvodu, že jsem měla strach o manžela a malého (syna Maxmiliána - pozn.), neboť mi manžel nereagoval na telefon a pak večer neotvírali. Takže jsem musela přivolat policii, aby zjistila, zda je vše v pořádku, zda se něco nepřihodilo,“ napsala Monika Super.cz.

Trávníčkovi už nějakou dobu čelí spekulacím o manželské krizi, kterou však oba vyvracejí. Podle Moniky je za tím snaha o pošpinění jejího jména a závist.

„Celá situace, která se táhne už delší dobu, mě velmi znepokojuje, a hlavně narušuje mé pracovní vztahy. A ráda bych tomu udělala přítrž. Celá situace je práce jednoho člověka, který se mě snaží pošpinit a zamezit v pracovních závazcích. Lidská závist a to, že se vám daří v práci, nezná hranice. Já svou práci vykonávám na 100 %, dělám ji s láskou a jsem moc šťastná, že se mi daří. A to, že zastupuji kromě svého manžela i jiné umělce (nedávno začala zastupovat např. houslistu Jaroslava Svěceného - pozn.) a udělala jsem si produkční skupinu, je jedině dobře, neboť jsme i v době covidové pracovali na sto procent,“ vzkázala Trávníčková a požádala o respektování soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám