Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma měsíci se manželka pohádkového prince Pavla Trávníčka (73) navždy rozloučila se svojí maminkou, která v pouhých šestapadesáti letech podlehla covidu-19. Smutek se herečka a produkční Monika Trávníčková snaží zahnat prací.

Protože hrát se v současné době nemůže, vrhla se aspoň na produkci online vystoupení. "Tenhle způsob natáčení mě začal velmi bavit. Doufám, že se časem dopracuju i do televize a budu moct točit třeba i nějaký zábavní pořad. Teď už připravuju velký valentýnský galavečer, a k tomu řešíme ještě natáčení klipu. Nechci jen sedět doma a rozhodně se nenudím," řekla Super.cz.

Vedle svého manžela se začala exkluzivně starat jako manažerka i o houslového virtuosa Jaroslava Svěceného. Její pohádkový princ na něj prý ale nežárlí, i když má Monika evidentně slabost pro starší muže. "Aby žárlil po 17 letech, co jsme spolu? Snad si myslí, že je dobře, že má akční ženu, a on už chce trošku odpočívat. I když teď kvůli tomu trochu zanedbávám domácnost," smála se.

Manželovi Monika pomáhá i s přípravou jeho autobiografie. "Je na tom spoustu práce a příprav, takže se nenudí ani Pavel," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám