Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechce se jí jenom sedět s rukama v klíně a být manželkou pohádkového prince Pavla Trávníčka (73) a maminkou jejich syna Maxíka. Monika Trávníčková se rozhodla pořádat online galakoncerty. "Chybí mi totiž i to, když nemáme důvod se nikam krásně obléknout," řekla Super.cz herečka a produkční.

Sérii galakoncertů zahájila před koncem roku, na leden plánuje další. "Ráda budu dál podporovat kulturu, umění, a hlavně všechny umělce, protože to mám neskutečně ráda. Sama v divadle pracuji nejen jako produkční, ale i jako herečka, takže vím, jak je tahle doba pro všechny složitá. Jsem ráda, že mi na to všichni oslovení kývli, a budu se těšit na další live streamový koncert," míní.

Modely dam působily jako závan z jiného, předkoronavirového světa. "Když galavečer, tak v gala. Protože dělám produkci, dala jsem jasné podmínky, že musí všichni vypadat noblesně, už proto, že se vysílalo ze zámku. Dlouho se nic tak krásného nedělo, tak jsem za to byla strašně moc ráda," svěřila Monika.

Ta měla ze všech zúčastněných dam největší výstřih. "Výstřih možná, ale tu náplň ne. Možná ho časem nechám naplnit, ale zatím jsem sama se sebou spokojená a to je, myslím, to hlavní, abychom byli spokojení sami se sebou," smála se Trávníčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám