Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na castinzích pánské soutěže krásy se každý rok potkáme s nějakým překvapením. Účastnili se ho například synové slavných otců Luďka Soboty, Pavla Trávníčka (73) nebo Stanislava Hložka, Matyáš Hložek (30) dokonce klání vyhrál. Letos byl mezi uchazeči pro změnu herec Lukáš Kofroň, snoubenec bílé Čarodějky Nikoly Ďuricové.

Před dvěma roky by se ovšem před porotou rozhodně do trenek nesvlékal. Vážil totiž o dvacet kilo víc. "Prvním impulzem, abych začal hubnout, byla svatba, která bude 8. srpna na Slovensku. Je tam totiž zvykem, že se ženich převlékne do kroje, a ten pánský má v horní části jen vestičku, pod ní nic," nechtěl ukazovat vyvalený pupek Lukáš.

To, že se poté, co nadbytečná kila shodil, přihlásil do Muže roku, už byla taková nadstavba. "Chtěl bych to zkusit. Namotivoval mě i můj trenér ve fitku. Úplně spokojený s postavou ještě nejsem, ale finále je letos až v říjnu, tak bych to mohl ještě vylepšit a zamakat na sobě. A to, že jsem zhubnul, je dobré i na divadle, protože mladý kluk by neměl vypadat jako čtyřicetiletý fotr," míní čtyřiadvacetiletý Lukáš.

Podpořila i ho i partnerka Nikola, které dělá jeho změna radost.

Reklama

Další články

Načítám