Hlavní obsah
Článek

Kšeft je samozřejmě kšeft, takže když Muž roku 2016 Pepa Kůrka dostal nabídku projet se v Praze ve speciální tramvaji jen ve spodním prádle, záleželo na výši honoráře. A klaplo to.

Tedy ne úplně bez problémů. "Nečekal jsem, že bude taková zima," přiznal ve vichru, který párty tramvaj à la kabriolet průběžně provětrával. Nejhorší pro něj ale byl samotný křest intimní části pánského oděvu. "Že mě trochu polijí sektem, s tím jsem počítal. Ale ne s tím, že ho na mě vylijí celý," svěřil Pepa, jehož polévání se ujaly vnadná herečka Bára Mottlová (37) a manželka Pavla Trávníčka Monika. Ta mu šumivý mok nalévala přímo na trenky.

Jinak se ale Pepa cítil dobře. Za své tělo se stydět nemusí, ostatně má vlastní fitko. "Trénoval jsem i na fitness soutěž, takže nemám problém se svléknout v jakoukoli roční dobu," smál se. Když jsme ale nadhodili možnost, že by mohl předvádět nejenom trenýrky, ale i pánská tanga, tak mu úsměv ve tváři trochu ztuhnul. "To už by musel být mnohem vyšší honorář," konstatoval.

Reklama

Další články

Načítám