Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Pavla Dytrta, syna nezapomenutelného pohádkového prince Pavla Trávníčka (73), jsme sice potkali na křtu dvojcédéčka muzikálu Krysař, v němž účinkuje, ale zajímalo nás něco jiného než jeho herecká kariéra. Jak jsme již informovali, sympatický zrzek neoplývající svaly se totiž přihlásil do soutěže Muž roku.

"Myslel jsem si, že to bude sranda," řekl nám, takže z naší strany následoval dotaz, jestli mu to přišlo pořád tak legrační, když kolem sebe viděl většinou dost vysvalené hochy. "Pak už mi se mi to tak vtipné nezdálo, ale říkal jsem, že jdu podpořit i hubenější muže. Je to přece Muž roku, ne Svalnatý muž roku," mínil Pavel.

Hubeňourem ale dál být nechce. "Na své postavě teď budu pracovat. Velice tvrdě," slíbil Pavel, jenž se ocitl v užším výběru pánů zejména díky svému charismatu, který ale bude muset podpořit, i co se tělesné schránky týče. "Chci si nechat sestavit správný jídelníček a začnu samozřejmě s fitkem, minimálně třikrát týdně, možná radši celý," smál se. "Je na mně vidět, že jsem ještě v žádném takovém programu nebyl," dodal sebekriticky.

A co na jeho účast v soutěži říkali rodiče, herci Pavel Trávníček a Helena Dytrtová? "Táta mi řekl, ať se držím. To je celé. A máma? Ta mi řekla, že si dělám srandu a jestli to myslím vážně. Tak uvidíme," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám