Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezapomenutelný princ ze Tří oříšků pro Popelku Pavel Trávníček (73) si užívá pozdního otcovství. Není to tak dlouho, co s manželkou Monikou oslavili první narozeniny svého syna Maxe. "Už je to takový atlet, je bystrý a hbitý, dělá mi radost. Je s ním sranda," řekl Super.cz Pavel.

Péči o syna ale nenechává jen na svojí ženě, sám umí přiložit ruku k dílu, když je tedy zrovna doma. "Zvládám i přebalování, já jsem dobrá chůva. Ale zabere tedy spoustu času. Dopoledne si hrajeme, pak na chvilku usne, odpoledne už se mu zase musí člověk věnovat. Je to docela časově náročné," míní. "Měl jsem hodně práce v Německu a zjistil jsem, že když tady člověk není čtrnáct dní, on zatím vyroste. Jde to strašně rychle," dodal.

K herecké profesi už se vrátila i jeho manželka, která se během krátké mateřské dovolené věnovala produkci kolem jejich divadelní společnosti. "Syn si postupně zvyká na další lidi, zatím nám pomáhají v rámci rodiny, ale do budoucna počítám i s chůvou," uzavřela Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám