Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Pavla Trávníčka (73) už je na začátku osmého měsíce těhotenství. Cítí se výborně, jen už pověsila herectví na hřebík a věnuje se pouze administrativě kolem divadla. "Žádné problémy nemám, jen nohy mi trochu otékají, na lodičky už jsem musela zapomenout," svěřila nám.

"Pavel právě dneska hraje, takže jsem na miminkovskou párty vyrazila sama. Já už dávám v divadle dohromady jenom provozní věci, a oni už si to musejí odehrát," řekla Super.cz Monika Trávníčková, která čeká chlapečka. "Naštěstí se nic nezměnilo, protože už mám nakoupené všechny věci a holčička by musela být v modrém a zeleném," dodala.

"Máme hotový pokojíček, všechen nábytek, postýlka teprve dorazí a kočárek necháváme z pověrčivosti samozřejmě na poslední chvíli," upřesnila. "Jména máme také vybraná, ale to si necháváme pro sebe, to je naše poslední tajemství," usmívala se.

Zajímalo nás, kolik Monika zatím přibrala, protože kromě většího bříška na ní není těhotenství skoro vidět. Trochu nás překvapila. "Mám nahoře asi dvanáct kilo, to je tak akorát. Myslím, že do těch patnácti to ještě doženu," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám