Hlavní obsah
Článek

Bývalé princátko Pavel Trávníček (73) se na stará kolena rozhodlo lichotit enormně vybaveným ženám. A zatímco doma na hvězdu Tří oříšků pro Popelku čekala věrně mladičká přítelkyně, herec zatím nadbíhal asi nejpopulárnější české internetové zpěvačce Marii Pojkarové (68), která má hrudník velikosti osmého světadílu. Podívejte se na nový vtipný videoklip autorky hitu Pejskové se koušou k písni Hej, kočí, v němž dost odvážně ukazuje, čím ji příroda obdařila!

Marie Pojkarová přezpívala hit kapely Pacifik a příběh klipu se točí kolem toho, jak jí, coby pracovnici callcentra taxislužby, nadbíhá romantik Pavel Trávníček s chudou kytičkou. Kromě toho se zpěvačka s nejhlubším hlasem u nás převtělila postupně do řidiče rikši, v kočího koňského spřežení a nakonec i v řidiče taxi.

„Odmítl jsem honorář, protože Marii mám rád. Dělá se mi s ní dobře a navíc mám v klipu roli nesmělého klienta taxislužby, s kterým si ona pěkně pohraje. Snad se diváci pobaví,“ věří Trávníček. Na natáčení se podílelo víc než třicet herců, včetně Martina Klušáka z Hotelu Paradise. „Točilo se na Staroměstském náměstí a turisté na nás nechápavě zírali. Opravdu mě natáčení klipů baví, je při tom legrace,“ dodává Pojkarová, která má za sebou například i videa s expornohercem Robertem Rosenbergem, vraždícím Jiřím Pomejem, úlítlý letní klip s dcerou nebo s trojicí Václav Upír Krejčí, Jaroslav Sypal a Josef Alois Náhlovský.

Reklama

Další články

Načítám