Hlavní obsah
Článek

Nejdéle sloužícím moderátorem Novy je tvář Snídaně s Novou Pavel Svoboda (54). Zatímco krásné dámy, které po jeho boku ranní relaci uváděly, odcházejí, Pavel zůstává. Oblíbený pořad, na který se mohou televizní diváci od října těšit i o víkendu, bude uvádět s novou kolegyní. V pořadí již sedmou.

Víkendovou Snídani bude ostřílený moderátor tvořit s herečkou a moderátorkou Miluškou Bittnerovou (46). Dvojice se bude pravidelně střídat se dvěma dalšími páry, kterými jsou Dana Morávková a Jan Čenský a reportérka TV Nova Rebecca Diatilová a vítěz MasterChefa Roman Staša.

„Máme za sebou jednu zkoušku, Miluška má zážitek, jelikož je herečka a není zvyklá pracovat s mnoha kamerami, takže během zkoušení to nyní budeme do prvního vysílání trénovat,“ řekl s úsměvem Pavel Svoboda, který je ve Snídani ostřílený bard.

Pořad totiž moderuje od roku 1994. Během 28letého působení se po jeho boku objevilo hned několik moderátorek. Před kamerou působil s Lucií Výbornou, Monikou Valentovou, Klárou Doležalovou, Martou Ondráčkovou, Kristinou Kloubkovou a pořad také uváděl s Gábinou Partyšovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám