Hlavní obsah
Článek

Zatímco při startu Novy před sedmnácti lety měla stanice za maskota psa Nováka, dnes by jím klidně mohl být moderátor Snídaně s Novou Pavel Svoboda (54). S Reyem Korantengem je služebně nejstarším moderátorem televize Nova. "Myslím, že jsem se nezměnil. Slávou nežiji. Jen mi slezly vlasy," směje se Pavel Svoboda.

Jak se vůbec Svobodovi podařilo vydržet v jedné televizi tak dlouho? "Je poznat, že se tady nedržím zuby nehty. Nejsem na této práci finančně závislý. Jen mě zkrátka hrozně baví. Jinak jsem zabezpečený. Mé podnikání s půdními nástavbami docela šlape," svěřil se Super.cz sympaťák Svoboda. Přísahá, že své popularity v byznysu nezneužívá. Jeho identitu klienti prý odhalí často až při podpisu smlouvy.

Moderátor se společně s dalšími kolegy ze Snídaně s Novou rozhodl zazpívat na charitativní akci své televize Chceme žít s vámi. "Byla to hrůza. Všechny vždy varuji, že jsem hrozně falešný. Ještě že jsme zpívali na playback, jinak bych asi zbořil halu," směje se Pavel.

Během dvouhodinového koncertu vystoupili dále například Dalibor Gondík se sestrou Adélou Gondíkovou, Ewa Farna, Tomáš Klus, Ilona Csáková, Janek Ledecký, Aleš Háma, Petr Kolář, Helena Zeťová, Michal David, nebo účastníci právě probíhajícího ročníku Česko Slovenská SuperStar.

"Všichni účinkující vystupovali bez nároku na honorář a naši pozvánku nadšeně přijali. Koncert je největším svého druhu v České republice a šestnáctý ročník této akce se mimořádně povedl," uvedla pro Super.cz mluvčí Novy Michaela Fričová.

Reklama

Další články

Načítám