Hlavní obsah
Článek

Houslista Pavel Šporcl (50) nedávno pokřtil své nové album. Na slavnostní události, která probíhala v Praze v Obecním domě, nesměla chybět jeho rodina. Vedle manželky Báry Kodetové (53), která v ten samý den slavila narozeniny, byly na místě také jejich tři dcery.

S nimi už manželé několikrát vystoupili a nebylo tomu jinak ani na křtu nového alba. Přítomným hostům zahrál Šporcl s dcerou Violetou na housle, a jak prozradil, jako rodina chystají v blízké době další vystoupení.

„My už jsme odehráli dvě společná vystoupení v Divadle Semafor, kde máme takovou malou základnu, a chystáme další koncert, vánoční, a to v prosinci. Určitě se nebráníme dalším projektům, je to hezké, když celá rodina stojí na pódiu a zpíváme a hrajeme společně,“ řekl Super.cz Šporcl, který je s manželkou na dcery náležitě pyšný.

„Violetka právě nastoupila na Pražskou konzervatoř v oboru housle, Sophie je velmi talentovaná, ví přesně, co chce dělat, chce být zpěvačkou populární hudby, takže se za tři roky chystá na konzervatoř také. A Lily, Bářina dcera, ta je výtvarně nadaná,“ dodal Šporcl, který je rád, že se mohl opět naplno pustit do práce.

Reklama

Další články

Načítám