Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív prasklé sklo, pak střet se zvířetem a promáčklé auto. Houslista Pavel Šporcl (50) neměl v posledních týdnech na silnici příliš štěstí. „Za poslední dva měsíce jsem měl velkou smůlu na svých cestách,“ svěřil se hudebník, který řešil hned několik nepříjemných situací.

„Nejprve mi prasklo po odskoku kamínku přední sklo, aby mi nové a vyměněné prasklo stejným způsobem za 14 dní znovu. A teď pro změnu srna,“ prozradil houslista s tím, že jemu se naštěstí nic nestalo.

„Jen takové menší ťuknutí. Pro srnu bohužel zřejmě fatální. Já v pořádku, housle také, mé auto trochu promáčklé a bez mřížky,“ popsal karambol na silnici hudebník. Bohužel v posledních letech má podobných střetnutí za sebou víc.

A to především kvůli nočnímu cestování. „Mám prostě smůlu, jak jezdím večer po koncertech. Už je to asi třetí srna za poslední roky. Jednou jsem na dálnici D1 nabral možná i mladého jelena, stál uprostřed u svodidel a vedle mně kamion, nedalo se nic dělat,“ řekl Super.cz houslista, který má sice na podobné situace smůlu, rozhodně má ale dobrého anděla strážného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám