Hlavní obsah
Článek

Petr Novotný (76) se včera večer dmul pýchou. Populární bavič se s celou rodinou zúčastnil maturitního plesu své nejmladší dcery Soni (19). Roztomilé brunetce to na plese na Žofíně neskutečně slušelo. Uhrančivá kráska, která má také zkušenosti s modelingem v Asii, si pro tento večer nechala ušít šaty od designérky Míši Skuhravé. Stylistka a módní návrhářka svatebních šatů, která úzce spolupracuje se zpěvačkou Terezou Kerndlovou, pro Soňu připravila úchvatné korzetové šaty inspirované stylem Lady Gaga s bodci a kovovými ozdobami. „Jsem z těch šatů nadšená. Myslím, že se vážně povedly," říká nadšeně Soňa.

Nejmladší dcera Petra Novotného si nemohla dovolit podcenit přípravu na důležitý večer. Společně s ní totiž na Škole mezinárodních a veřejných vztahů Praha studuje celá pražská smetánka teenagerů. Jejím spolužákem je například Adam Richter, syn slavného amerického brankáře Mika Richtera. Stejnou školu navštěvoval také syn Michala Suchánka Jáchym, nebo dcera Vladimíra Kratiny Dominika, která na ples přišla kamarádku Soňu podpořit.

K velkému kulatému stolu v sále nezasedli jen hrdí rodiče, ale nechyběl zde ani velký brácha Pavel Novotný (43) a sestra Lenka (29) s dcerou Esterkou (3). Novotného nejstarší dcera přišla podpořit sestru i přesto, že je v pokročilém stádiu těhotenství. Své v pořadí již třetí dítě porodí už za měsíc. „Ségře se narodí holčička. Asi už můžu prozradit, že s největší pravděpodobností dostane jméno Johanka," práskl rodinné tajemství provokatér Pavel Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám