Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) končí na barrandovské televizi. Vedení televize se s ní po čtyřech natočených dílech rozloučilo. A zasadilo jí opravdu tvrdou ránu. Nahradí ji Pavel Novotný (43), který je doslova jejím úhlavním nepřítelem. Pro Kristelovou je tohle pořádná potupa.

Útočí na sebe na sociálních sítích, používají nejostřejší výrazy, nebojí se urážek a vulgárních útoků. Navzájem na sebe podávají jedno trestní oznámení za druhým. To, že ji v pořadu Aféry nahradí Pavel Novotný, je pro Kateřinu velmi těžké skousnout.

"Nepřísluší mi komentovat něco, co šíří nějaká Káťa prostřednictvím Instagramu nějakého oškubánka z Letné. Určitě bych se rád k moderování vrátil, ostatně přátelé a řada kolegů novinářů o mně ví, že svou vadu řeči jen předstírám. Moderovat Aféry by pro mě bylo velkou ctí, Heidi Janků i Michal Jagelka to dělali skvěle a je to velmi zajímavý formát. Podobná příležitost se neodmítá," řekl Super.cz Novotný.

Kristelová se snaží být nad věcí. "Já myslím, že je to skvělý výběr a Pavel Novotný bude stoprocentně lepší než já. Je to charismatickej, inteligentní muž," poslala v sms zprávě Super.cz Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám