Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdysi nejúspěšnější česká televizní hvězda Petr Novotný (76), jehož Novoty nebo silvestrovské zábavné bloky lámaly všechny rekordy sledovanosti, je ve vážném stavu. Bývalý bavič, jehož před několika lety postihla mozková mrtvice, po níž se stáhl do ústraní, bojuje patrně o život a jeho rodina má o něj vážný strach.

Do špitálu se Petr Novotný dostal koncem roku, když ho tam musela odvézt záchranka. Co přesně se stalo, nikdo nechtěl specifikovat, jeho syn Pavel Novotný (43), známý jako protekční spratek, ale naznačil, že poslední tři roky stále lavíruje s následky mrtvice a nyní mu navíc selhalo tělo. Spekulovalo se i konkrétněji o infekci mozku, zprávy však nebylo jak ověřit.

Rodina přesto ještě před pár dny věřila, že přestože mu není nejlépe, ze všeho se zdárně, ostatně jako vždy, vykřeše.

V úterý však přišla alarmující zpráva. „Táta nás v nemocnici pěkně zlobí. Teď zrovna hodně,“ přiznal Pavel. I tak se však našel najít něco pozitivního. „Ale kdo zlobí, žije... Tati, n***r mě, letos vdáváš dceru!“ napsal. Na telefonáty s doplňujícími dotazy už ale nereagoval.

Nezbývá tedy než věřit, že Petr Novotný se vší silou vzepře nepřízni osudu, zabojuje se zdravotními potížemi a zase se brzy dostane z nemocnice, aby byl dál své početné a při sobě pevně stojící rodině oporou!

Reklama

Další články

Načítám