Hlavní obsah
Článek

Známé osobnosti jsou schopné udělat cokoli, jen aby na sebe upozornily. A když jim nestačí vlastní obličej, klidně se převléknou za někoho slavnějšího.Nejinak je tomu i v případě protekčního fracka Pavla Novotného (43), který si vypůjčil podobu krále rokenrolu Elvise Presleyho. „Prohrál jsem sázku,“ přiznává Pavel.

Ten se již delší dobu soukromě věnuje pokeru. A před pár dny zaskočil pořadatele nejprestižnější české pokerové série, České pokerové tour, když se na turnaj dostavil právě jako Elvis Presley. „Prostě jsem prohrál sázku. V žádném případě jsem nechtěl exhibovat. Z toho jsem dávno vyrostl, navíc v té paruce bylo strašné vedro,“ dušuje se známý provokatér. Ten již v minulosti na podobný turnaj dorazil pouze v županu. Tentokrát mu ale legrácka nepomohla k lepšímu umístění. Neprobojoval se totiž do finálové sedmadvacítky, jejíž souboje vysílá i Česká televize.

Možná právě proto uvažuje Novotný o tom, že příště dorazí v potápěčském obleku. „Je mi to vlastně fuk, jak jsem dopadl. Za svou pokerovou kariéru jsem si vydělal už milión korun,“ dodal Pavel Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám