Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli oba vehementně popírají jakýkoli vztah, i vrabci na střeše si špitají o tom, že mezi hokejistou Jaromírem Jágrem (52) a Miss ČR z roku 2004 Janou Doleželovou (42) je něco víc než jen kamarádství. Veřejně to v pondělí na svém Facebooku ‚proflákl‘ i Pavel Novotný (43). Na povrch ale nyní vyplouvají zcela jiné informace. Podle dalších modelek dělala Jana v zahraničí placenou společnici.

Bledá závist a pomluvy, nebo i zde platí přísloví „Na každém šprochu, pravdy trochu?“ Na Facebook se k Doleželové vyjádřily hned tři modelky s podobným tvrzením.

„Dělá placenou společnici,“ utrousila krátce Agáta Hanychová (38). To dcera moderátora Jana Rosáka Zuzana (34) to komentovala obsáhleji: „Jana je tichá, nenápadná. Můj muž se třeba hrozně divil, když jsem mu říkala, že je to monstrštětka. Má výbornou image, lékárničku hezkou, přítele, co jí to toleroval... Jako klobouk dolů, fakt!“ V podobném duchu se vyjádřila i další modelka Taťána Makarenko (22).

Samotná Doleželová však nařčení popírá a deníku Blesk řekla, že jí kolegyně pouze závidí. Své slušné příjmy hájí svými podnikatelskými aktivitami v oblasti farmacie. Kromě lékáren prý zásobuje i kliniky. Platí prý velké daně, a to znamená, že i dobře vydělává.

Reklama

Další články

Načítám