Hlavní obsah
Článek

„Protekční spratek“ Pavel Novotný (43) si svůj svatební den skvěle užil. Jedinou vadou na kráse bylo, že mezi svatebčany chyběla jeho nejlepší kamarádka Agáta Prachařová (38).

Pro všechny přítomné bylo velkým překvapením, že se Agáta svatby nezúčastnila. Počítalo se s tím, že Agátin syn Kryšpín (1,5) půjde společně s Pavlovými synovci a neteřemi za družbu. Dokonce prý chlapečkovi kvůli této příležitosti nechali ušít oblek. Syn baviče Petra Novotného (76) navíc modelku pozval na slavnostní hostinu, které se mohli zúčastnit jen blízcí členové rodiny.

„Agátu jsem jako jedinou pozval na hostinu, přestože ona mě na svou svatbu nepozvala. Já jsem ale nad věcí," řekl nám Pavel Novotný pár dnů před svatbou.

A jak si Novotný vysvětluje chování své kamarádky? „Agáta mi před obřadem volala a omluvila se mi, že nepřijde. Důvody, které ji k tomu vedly, si raději nechám pro sebe," prozradil Super.cz ženáč Pavel Novotný.

Nám se podařilo zjistit, že Agátě zakázal přijet na svatbu její manžel Jakub Prachař (40). „Dostala doma přísný zákaz. Jakub si z nějakého důvodu nepřál, aby tam šla," prozradil nám dobře informovaný zdroj blízký novomanželům.

Agáta byla při svém vysvětlování mnohem konkrétnější. Za všechno prý může fakt, že Pavel na svém facebookovém profilu zveřejnil její telefonní číslo a ona je od té doby bombardovaná voláním cizích lidí. „Na tohle si měl dát Pavel pozor. Když někdo úmyslně způsobí takovou věc, tak se to neobejde bez následků. S Pavlem jsme si to ale vyříkali," vysvětlila svůj postoj Agáta.

Mezi Pavlem a Agátou vládne řadu let velmi komplikovaný vztah. Vlastně to funguje tak, že se tihle dva buď milují, nebo na smrt nenávidí. Nyní ale zrovna prožívali harmonické období a obě děti známých rodičů si rozumě jako nikdy předtím. Je otázkou, jak dlouho to oběma vydrží.

Reklama

Další články

Načítám