Hlavní obsah
Článek

Za tohle modelka Agáta Hanychová (38) asi svému dlouholetému kamarádovi a souputníkovi, protekčnímu spratkovi Pavlu Novotnému (43), rozhodně nepoděkuje. Jak Super.cz již informoval, Novotný uveřejnil na svém Facebooku Agátinu vizitku a údajně na ní opomněl vymazat její soukromé číslo. Od té doby se rozjela smršť. Agátě volají neznámí lidé snad každou sekundu.

„To jsem trochu nevychytal s tou vizitkou... Agáta prý má 200 hovorů za minutu,“ prozradil na svém Facebooku Novotný. Ten proto logicky nyní nepatří mezi největší oblíbence Hanychové. „Dostal jsem jednu sms od Agáty. Nebyla dobrá,“ prozradil fracek.

Ti, kdo se dozvěděli, že číslo je na Novotného profilu, nyní začali bombardovat i jeho. „153 žádostí o přátelství za hodinu. Co asi chtějí?“ ptá se Pavel, který proto raději už vizitku Agáty smazal.

Do modelky si v souvislosti se zveřejněním jejího čísla rýpl i exmilenec Sámer Issa. „Vždyť je ráda středem vesmíru, tak se jí to jeden den povedlo, přejme jí to,“ reagoval posměšně Sámer, zatímco jeho bývalku asi z neustálých nepracovních telefonátů od fanoušků málem trefil šlak.

Reklama

Další články

Načítám