Hlavní obsah
Článek

Patrik Rytmus Vrbovský (47) asi konzumuje hodně silný materiál. Jak jinak si vysvětlit jeho reakce na článek, v němž byly tak do nebe volající informace, že si drahé věci, jimiž se tak rád chlubí, jen půjčuje? Přítel Dary Rolins (51) text mylně přisuzuje Pavlu Novotnému (43), a tak nelenil a drsně se pustil nejen do protekčního spratka, ale i do jeho otce Petra Novotného (76), ba co víc, také do dcery známého komika Soni, jež s tímto skandálem, dosahujícím daleko za hranice naší galaxie, přitom nemá vůbec nic společného. Podívejte se do galerie na to, co prakticky nepublikovatelného Vrbovský o známé rodince napsal!

„Sprostě Soňu napadl za článek, který jsem nepsal a který našel na webu, který už půl roku nevedu. Při jeho intelektu mě to ale nepřekvapuje,“ diví se Novotný, který je na urážky připraven, ale pohoršilo ho urážení otce a sestry, protože jeho rodina má s celou situací ještě míň společného než on sám. Sprosťárny od provinčního rappera vnímá jako trest za to, že se vysmál jeho údajně slaboduchému hudebnímu vyznání lásky Daře Rolins.

„Soňa se dostavila dnes k rodinnému stolu s esemeskou od společného přítele, který byl svým talentovaným… pánem zaúkolován předat následující poselství, které si dovolím citovat doslova: Mám ti od Patrika vyřídit, že jestli ještě jednou si ho vezme do huby tvůj bratr nebo někdo z toho časopisu, tak že teprve uvidíte, jak vám naloží…. a upozorňuju tě, že tohle je ještě nic a v první řadě to odneseš ty a pak zbytek rodiny…“, informuje mladý Novotný s tím, že jeho sestra se rozhoduje, zda podá žalobu.

„Právník má pocit, že ségře byla způsobena prokazatelná psychická a především společenská újma,“ dodal Pavel Novotný, který se dočkal i sprostého útoku na svou matku. Podle jeho informací s chováním svého přítele údajně nesouhlasí ani zpěvačka Dara Rolins, jenže Rytmus bohužel před svými fanoušky na Facebooku rád dělá ramena.

Reklama

Další články

Načítám