Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se stále udržuje ve formě a postavičku by jí mohla závidět i kdejaká dvacítka. Za to, jak moc jí to sluší, může nejen pravidelné cvičení, ale i láska s bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem (51), která Daře svědčí. A také samozřejmě geny.

Zpěvačka se nedávno pochlubila společnou fotkou s maminkou Zlaticou, jež vedle ní vypadala spíše jako starší sestra. Tady se zkrátka rodina nezapře. Dara je své mamince vděčná za to, že ji od dětství pomáhala s hudební kariérou, podporovala ji a rozvíjela její talent. Bez její opory by to česko-slovenská diva možná tak daleko nedotáhla.

Dara momentálně pendluje mezi Českem a Itálií, kde se nechá hýčkat od své lásky Pavla Nedvěda. Oba dva jsou pracovně vytížení, o to víc si společné chvilky umí užít. Naposledy si dopřávali romantiku u nádherného jezera Lago di Como. Navštívili také Kalifornii nebo Sardinii, kde byla Rolins vůbec poprvé.

„Dva dny jsme se plavili po moři, zastavovali jsme se na různých plážích, jedli v malých rybářských restauracích,“ rozplývala se Dara, která prožívá krásné období.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám