Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají neustále zabalená zavazadla. Dara Rolins (51) a Pavel Nedvěd (51) fungují ve vztahu na dálku a vzájemně se navštěvují ve svých domovech. V pražských Tuchomeřicích u Dary a v italském Turíně v Pavlově bytě.

„Nikdy jsem neměla klasický vztah, rodinný vztah, kdy jsou lidi spolu den co den. Takhle žiju. Je to šoubyznysový styl. Pavel je velmi zaneprázdněn, navíc v Itálii. Nebude to takhle taky navždy. Přirozeně se chceme dostat do momentu, kdy spolu budeme víc a omezíme aktivity. A budeme mít dva domovy, v Praze a v Itálii,“ svěřila se se svým plánem v jednom z posledních rozhovorů pro Super.cz popová diva.

Jelikož spolu zamilovaná dvojice chce trávit co nejvíce času, tak často absolvuje výlety na „neutrální půdu“, jak to nazývá zpěvačka. Loni v prosinci milenci navštívili italské Alpy, o dva měsíce později prožívali své první líbánky jen ve dvou na Maledivách a aktuálně si dvojice užívá expresní dovolenou v Emirátech.

Na sociálních sítích se Dara pochlubila fotkou v plavkách na volejbalovém hřišti, kde se pyšní opět dokonalou figurou. Snímek nekomentovala slovy, ale jen emotikony, co symbolizují cestování, pláž a lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám