Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pandemií koronaviru trávila Dara Rolins (51) zimní období na indonéském ostrově Bali, kde jí dělala většinu času společnost dcera a střídali se u ní přátelé. Třináctiletá Laura letos nemůže odcestovat na tak dlouhou dobu mimo naše časové pásmo a popovou divu zase drží v Evropě její nový vztah s viceprezidentem fotbalového Juventusu Pavlem Nedvědem (51).

O dovolenou se ale neochudila a se svou láskou Dara vycestovala na dovolenou na Maledivy. S partnerem se totiž viděla naposledy na přelomu roku, poté bývalý fotbalový reprezentant trpěl covidem a popová diva se za ním do Itálie mohla vydat až o měsíc později. „Jedu za Pavlem na konci ledna. Nejspíš se vydáme někam za teplem,“ svěřila své plány zpěvačka v rozhovoru pro Super.cz, a jak naplánovala, tak také učinila.

Rolins navštívila ostrůvky v Indickém oceánu poprvé a pohyb v ráji si užívá. Podle fotek, které sdílí na sociální síti, se zdá, že pár prožívá na Maledivách své první líbánky. Dara se pochlubila stále svalnatou postavou svého chlapce nebo zveřejnila fotku propletených dolních končetin obou v posteli po probuzení. Zkrátka se chovají jako Adam a Eva v ráji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám