Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) má postavu snů a také ji ráda ukazuje. Fanouškům se svěřila, že v Emirátech, kde je momentálně na dovolené se svým přítelem, fotbalistou Pavlem Nedvědem (51), zůstane ještě dlouho, a tak je může provokovat počasím. A nejen jím.

„Až do konce měsíce se nic nezmění a tak vás budu ještě párkrát provokovat tím dokonalým počasím, které tady máme. Posílám slunečný pozdrav z Emirátů,“ napsala Dara ke čtyřem fotografiím, foceným z různých úhlů a v různých pózách.

Zpěvačka ví, jak své obdivovatele co nejvíce nažhavit. Z dovolené už sdílela fotku svého zadečku, teď se ukázala zepředu. V plavkách vynikla nejen její opálená pleť, v bikinách také vnady a břišáky jako z magazínu.

Jediným kamenem úrazu se staly vytahané kraťasy, které vypadaly spíše na to, že si je půjčila od svého partnera. Některým fanouškům se nelíbilo to, že ukazovaly až moc. „Figura perfektní, nic proti Daře, ale nemůžu si pomoct, tahle fotka mě nějak odpuzuje,“ napsal jeden fanoušek. „Daro, počasí, background, Vaše tělo - vše perfektní. Ale to oblečení - je Vám skoro vidět až do krku, za mě palec dolu,“ napsala jiná Dařina sledující.

Samozřejmě ale nechyběly ani takové komentáře, ve kterých lidé zpěvačku vynášejí do nebe a závidí jí její bezchybnou postavu. Ta ale není zadarmo a je více než pravděpodobné, že si Dara dává do těla i během dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám