Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) má za sebou oslavu svých padesátých narozenin a také velkolepý koncert, na kterém to rozjela jako světová hvězda.

Není se čemu divit, že si po pracovním nasazení dala krátkou pauzu a frnkla za teplým počasím do zahraničí, odkud svým fanouškům poslala pozdrav bikinách. V těch vyniká nejen její spokojenost, ale také neskutečná forma, kterou si drží už pořádnou řádku let. Jedním z pomocníkům jí je zdravá životospráva v kombinací s jógou, pilates nebo dlouhými procházkami na čerstvém vzduchu.

Ty si ostatně oblíbil i její partner Pavel Nedvěd (51), se kterým má na sociálních sítích spousty snímků právě ze společných procházek, které absolvují v rámci cestování po celém světě.

Ač má Pavel plno pracovních povinností v Itálii a Dara zase v Česku a na Slovensku, pár se zatím neplánuje stěhovat na jedno místo.

„Pavel žije v Itálii, já tady, kde mám svoji dceru, která studuje a má tady i svého tátu. I já to tady miluju a nemám v plánu se stěhovat. Zároveň chci být s Pavlem. Takže budeme jednou nohou v Itálii a druhou nohou tady,“ svěřila se zpěvačka nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám